Bayraktar, üretici merkez birliği başkanlarıyla bir araya geldi


-Bayraktar, üretici merkez birliği başkanlarıyla bir araya geldi

-TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın daveti üzerine bir araya gelen Birlik Başkanları, örgütlerinin ve üreticilerin sorunlarını masaya yatırdılar, karşılıklı istişarede bulundular

-Bayraktar ve Birlik Başkanları, üretici birliklerinin daha fonksiyonel olması, piyasada aktif rol alması için hukuki düzenlemeler dahil yapılması gerekenlerin tespit edilmesi kararını verdiler

-Çalışmaların bundan sonraki süreçte de devam etmesini, konuyla ilgili bir rapor hazırlanmasını kararlaştıran Bayraktar ve Birlik Başkanları, hazırlanacak raporun Tarım ve Orman Bakanlığı'na

sunulmasını kararlaştırdılar

 Ankara - 28.02.2019 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın daveti üzerine bir araya gelen üretici merkez birliklerinin Başkanları, örgütlerinin ve üreticilerin sorunlarını masaya yatırdılar, karşılıklı istişarede bulundular.

Bayraktar ve Birlik Başkanları, üretici birliklerinin daha fonksiyonel olması, piyasada aktif rol alması için hukuki düzenlemeler dahil yapılması gerekenlerin tespit edilmesi kararını verdiler.

Çalışmaların bundan sonraki süreçte de devam etmesini, konuyla ilgili bir rapor hazırlanmasını kararlaştıran Bayraktar ve Birlik Başkanları, hazırlanacak raporun Tarım ve Orman Bakanlığı'na sunulmasını kararlaştırdılar.

Türkiye'de faaliyet gösteren üretici merkez Birlik Başkanları, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar önderliğinde, TZOB Otel'de bir araya geldi. Toplantıya Deniz Ürünleri Avcıları Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Ali Güney, Tarımsal Bal Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Yıldız, Türkiye Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Koç, Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Bülent Tunç, Türkiye Meyve Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Alaettin Gülal, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin, Türkiye Tarla Bitkileri Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Fuat Kukut, Yumurta Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Afyon katıldı.

Üretici Birlik Başkanları, davetten dolayı TZOB Genel Başkanı Bayraktar'a duydukları memnuniyeti dile getirdiler, teşekkür ettiler.

Aynı zamanda TZOB'un Danışma Kurulu üyesi olan üretici birliklerinin başkanları, TZOB Genel Başkanı Bayraktar'a daha sık bir araya gelme taleplerini ilettiler.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar